Go to Top

Werken bij

Tijdens evenementen in de Johan Cruijff ArenA is Catering Club verantwoordelijk voor de Catering. Bestaande uit het exploiteren van de kiosken door het gehele stadion, catering op het ArenA dek en de (mobiele) catering op het veld. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar frisse, gemotiveerde en representatieve medewerkers die in teamverband willen bijdragen aan de ultieme fanbeleving.

Ruim tien jaar geleden is door Catering Club het horeca-uitzendbureau Young Label opgericht. Als resultaat van de groeiende behoefte vanuit de hospitality- en evenementenwereld naar representatieve jonge mensen. Die met plezier hard werken in een omgeving waar zij binding mee hebben.

Young Label is actief in de Johan Cruijff ArenA tijdens wedstrijden van Ajax, het Nederlands elftal, concerten/evenementen en dance events. Naast de diensten in de ArenA is Young Label ook actief op festivals en evenementen op andere toplocaties.
De werkzaamheden die Young Label aanbiedt zijn erg gevarieerd en verschillen per evenement en locatie.
Hierbij kun je denken aan kioskmedewerkers, voedselbereiding, drankenbereiding, verkoop- en barwerkzaamheden.

Lijkt het jou leuk om het Catering Club/ Young Label team te komen versterken? Ga dan naar Young Label Horeca Uitzendbureau en meld je aan!