Go to Top

Werken bij

Tijdens evenementen in de Johan Cruijff ArenA is Catering Club verantwoordelijk voor de Catering. Bestaande uit het exploiteren van de kiosken door het gehele stadion, catering op het ArenA dek en de (mobiele) catering op het veld. Hiervoor zijn wij altijd opzoek naar frisse, gemotiveerde en representatieve medewerkers die in teamverband willen bijdragen aan de ultieme fanbeleving.

Ruim tien jaar geleden is door Catering Club het horeca-uitzendbureau Young Label opgericht. Als resultaat van de groeiende behoefte vanuit de hospitality- en evenementenwereld naar representatieve jonge mensen. Die met plezier hard werken in een omgeving waar zij binding mee hebben.

Young Label is actief in de Johan Cruijff ArenA tijdens wedstrijden van Ajax, het Nederlands elftal, concerten/evenementen als U2, de Rolling Stones, AMF en Ed Sheeran. Naast de diensten in de ArenA hebben wij leuke opdrachten op toplocaties als de WesterUnie, het Olympisch Stadion en op de leukste festivals.
De werkzaamheden die Young Label aanbiedt zijn erg divers en verschillen per evenement en locatie.
Hierbij kun je denken aan kioskmedewerkers, voedselbereiding, drankenbereiding, verkoop- en barwerkzaamheden.

Lijkt het jou leuk om het Catering Club/ Young Label team te komen versterken? Ga dan naar Young Label Horeca Uitzendbureau en meldt je aan!